Varför ska du välja begagnad laboratorieutrustning?

Begagnad laboratorieutrustning är

Mer hållbartbegagnad laboratorieutrustning

Att jordens resurser är begränsade är ett av flera stora problem vår samtid står inför. Därför är det viktigt att tänka hållbart och att spara på dessa begränsade resurser. Detta är ett ansvar vi alla måste ta. Ett sätt att ta ansvar på är att välja begagnat. När du väljer begagnat bidrar du till den positiva utveckling som just nu sker, samtidigt som du gör ett ekonomiskt val. Vi på Teknovum vill också tänka hållbart. Vi vet dessutom att laboratorieutrustning av hög kvalitet, men som någon ändå inte längre vill ha, kan vara just det som någon annan söker. Därför levererar vi begagnad laboratorieutrustning av hög kvalitet.

Kvalitetsgaranterad av oss

När du väljer oss som leverantör ger vi dig 60 dagars garanti – allt som behövs för att du ska komma igång med din anläggning i lugn och ro och kunna kontrollera att det funkar precis så bra som du vill. För ett tillägg kan du enkelt få motsvarande garanti i mellan tre månader och ett år. Vi är måna om att du ska känna dig säker på att din anläggning ska fungera, därför är det tryggt att välja begagnad laboratorieutrustning från oss.

Billigare

Genom att välja begagnad laboratorieutrustning får du utrustning som håller, till ett mycket lägre pris än om du skulle köpa utrustningen helt ny. Detta sker utan avkall på kvaliteten; med vår kvalitetsgaranti kan du vara förvissad om att din utrustning kommer att fungera. Det är alltså ekonomiskt att välja begagnat.

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den smartaste lösningen.

Våra vanligaste produkter

Vi levererar många olika produkter, men detta är våra vanligaste:

Kylskåp
Frysar
Centrifuger
Kylcentrifuger
Labvågar
Analysvågar
Torkskåp

Har du frågor om våra produkter, vår garanti eller kanske något annat? Tveka inte, hör av dig till oss här.